CASA NOSTRA CASA VOSTRA

20161004 LOGOTIP horitzontalblau

Laïcat XXI s'ha adherit a la campanya "Casa nostra, casa vostra" per reclamar l'acollida de migrants i refugiats.

Ens unim a les veus de la societat civil i religiosa, que reclamen als seus governants que compleixin les polítiques d'immigració acordades en l'àmbit europeu, però que són ignominiosament oblidades i sense efectes reals per aquestes persones a l'Estat espanyol.

La xarxa Laïcat XXI està dedicant les seves Matinals formatives a reflexionar sobre l'important paper dels laics i laiques en l'acció social, i en especial en la implicació de les seves Parròquies com a comunitats actives en l'ajuda vers els pobres i oprimits. Per aquest motiu hem suspès la nostra Matinal de Lleida, que estava prevista pel mateix dia de la manifestació a Barcelona, per poder participar, així, en la denúncia d'aquesta situació i exigir l'arribada dels migrants acordats.

Creiem que una campanya com aquesta ha de comptar amb la nostra col·laboració i implicació i no quedar-nos-en al marge o ser-ne mers testimonis passius.

Recomanem fermament a tots els nostres amics i seguidors que s'informin sobre la iniciativa, a l'enllaç Casa nostra casa vostra signin el seu Manifest

També, considerem que cal difondre les seves Propostes i demanar que tots els cristians ens impliquem en la seva difusió, tant a títol particular com en les nostres associacions, feines, moviments, parròquies... per tal d'ajudar a revertir una situació indigna que afecta milers de persones desemparades i que ens avergonyeix com a ciutadans d'un país modern.

Penjar en els nostres balcons la Banderola de la campanya, assistir als actes previstos o a la manifestació del 18 de febrer, farà més visual la nostra implicació i ajudarà que hi hagi més adhesions, una mentalitat més acollidora vers aquests germans i una pressió més ferma sobre un poder polític que sembla tancar els ulls vers el sofriment humà.

Molt agraïts per la vostra atenció.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

e-mail

laicatxxi@gmail.com

punter

Amunt