Articles

On dormir o dinar ?

Allotjaments, restaurants i oferta turística de la comarca


El Monestir de Poblet està situat en el terme municipal de Vimbodí i Poblet a la comarca de la Conca de Barberà, sen la vila de l’Espluga de Francolí el nucli de població que es troba més propera al Monestir.


Les possibilitats d’allotjament i de gastronomia són força nombroses en aquesta zona.


Durant els dos dies del Congrés, aquells que vulguin participar a la vetlla de pregària del divendres dia 2 d’octubre, els resultarà de interès conèixer les diferents possibilitats que ofereixen els allotjaments públics i privats d’aquests municipis, per si desitgen passar la nit en aquesta comarca i gaudir de la seva rica oferta cultural i turística.

I els assistents que només tinguin previst participar al Congrés el dissabte 3 d’octubre, també els pot ser convenient conèixer les possibilitats de restaurants i hostals pel dinar, si no desitgen fer-ho al restaurant de la hostatgeria.


Els oferim l’enllaç a les pàgines web que recullen tota la oferta turística d’aquestes dues poblacions, així com de la capital de la comarca, Montblanc.

 

 

-Web Turisme a l’Espluga de Francolí: http://www.esplugaturisme.cat/14057

-Web Turisme a Vimbodí i Poblet: 

http://www.vimbodi.altanet.org/ondormirionmenjar/allotjaments.php

http://www.vimbodi.altanet.org/ondormirionmenjar/restaurants.php

-Web Oficina Turisme Montblanc: http://www.montblanc.cat/node/877

 

 

La organització del Congrés només es pot fer càrrec de la reserva del dinar del dissabte 3 d’octubre, que es farà al restaurant de la Hostatgeria, i que te un preu tancat de 20 €. Aquesta opció s’ha de fer constar en la inscripció.

  • Menú adults
  • Crema de Verdures de l'horta amb cruixent de pa, Pollastre al Forn amb prunes i orellanes, i Xarrup de Llimona a la menta fresca ( VI D.O. Conca de Barberà i cafè inclòs). Preu: 20€ iva inclòs.
  • Menú infantil
  • Plat combinat de pasta bolonyesa + carn arrebossada + patates fregides.Postres.Aigua mineral.Preu: 12,50€ iva inclòs.

 

Lamentem no poder gestionar altres tipus de serveis per la qual cosa els preguem que s’adrecin directament als establiments que triïn per a fer les seves consultes o reserves.

 


Moltes gràcies.

 

 

 

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

e-mail

laicatxxi@gmail.com

punter

Amunt