LAÏCATXXI amb Xarxa de Laics a Badalona

Reunió de LAÏCATXXI amb Xarxa de Laics a Badalona
Març de 2014

Xarxa de laics


Xarxa de Laics és el resultat de la inquietud d’un grup de laics i laiques de les poblacions de Badalona, Sant Adrià, Montgat i Tiana, que amb la voluntat de promoure el treball i el paper actiu dels cristians, van constituir en 2007 un grup estable, format per persones de comunitats, parròquies i moviments, i també de creients que es situen a la frontera.

A l’adreça http://xarxalaics.blogspot.com.es/ hi agrupen reflexions, enllaços i accions dinamitzadores per a les seves comunitats.

Laïcat XXI amb Xarxa de Laics a Badalona

Els membres del seu equip promotor format per Francesc Giol, Llorenç Casanova, Teresa Biayna, Dolors Clotas, Jaume Ventura, i Montserrat Castellà van mantenir una trobada al Monestir de les Clarisses, acollits per la Germana Pilar Laporta, per a conèixer directament les properes línies d’actuació de LAÏCATXXI després d’haver assistit a la trobada de Blanquerna i haver sintonitzat amb els objectius que allà es van presentar.

Va ser en Josep Folguera, en representació de l’Equip de LAÏCATXXI, qui els va donar respostes a les seves qüestions i també va poder conèixer les seves realitats parroquials en una participativa i interessant reunió.

Certament el camí vers el Congrés és un dels aspectes més rellevants del procés, i són grups com Xarxa de Laics, que tenen experiència i presència en el territori, els que poden fer aportacions de relleu i incrementar la participació dels catòlics en aquest engrescador projecte.


Seguirem treballant plegats per aconseguir un important i participatiu Congrés del Laïcat de Catalunya.

CONTACTA AMB NOSALTRES

e-mail

laicatxxi@gmail.com

punter

Amunt