Reunió de LAÏCATXXI a Tarragona

laicatxxi tarragona

L’Equip organitzador del Congrés del Laïcat de Catalunya, que es celebrarà l’octubre de 2015 al Monestir de Poblet, es va reunir aquest mes de juliol al Seminari de Tarragona.

En un marc arquitectònic sorprenent i modern, al tocar de les muralles bimil·lenàries de la ciutat de Tarragona, Patrimoni de la Humanitat, es van constituir les comissions que treballaran per l’èxit del Congrés, des de la seva difusió fins a la seva celebració.

Les comissions van quedar configurades en dues grans àrees: Continguts del Congrés i Organització.

Entre els assistents hi havia representants de Moviments catòlics (MPCB, Focolars) membres de consells pastoral diocesans, arxiprestals i parroquials de diverses diòcesis catalanes, Xarxa de Laics del Barcelonès Nord, laics i laiques no adscrits, així com preveres de diverses parròquies interessats en aquest esdeveniment. També hi vam tenir una representació del territori amb la participació d’amics de l’Espluga de Francolí.

En total aquestes comissions estaven formades per 22 persones, que també van treballar en la planificació dels objectius, el calendari de reunions pel seguiment del procés i en la preparació de la propera trobada que celebrarem el proper novembre a on farem una presentació pública i oberta del Congrés, sota el lema “Veniu i tasteu que n’és de bo”.

Properament us informarem sobre la data i lloc d’aquesta jornada, per tal d’assegurar-nos la major assistència possible.

El Congrés va agafant força i empenta i cada vegada són més els interessats en la seva participació. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. I us ajudarem a resoldre els vostres dubtes o atendre els vostres suggeriments.


Fins aviat.

 

Laicat XXI Tarragona Comissions

CONTACTA AMB NOSALTRES

e-mail

laicatxxi@gmail.com

punter

Amunt